Fotbal: "Vreau să merg la Barca", le-a transmis Neymar colegilor săi de la PSG (presă)

Fotbal: "Vreau să merg la Barca", le-a transmis Neymar colegilor săi de la PSG (presă)

Starul brazilian Neymar le-a transmis colegilor săi de la echipa franceză de fotbal Paris Saint-Germain că doreşte să se întoarcă la fosta sa formaţie, FC Barcelona, anunţă cotidianul spaniol El Mundo Deportivo.

Neymar a plecat de la clubul catalan în vara anului 2017, când PSG i-a achitat clauza de reziliere a contractului său cu Barca, în valoare de 222 milioane euro, brazilianul devenind de atunci cel mai scump fotbalist al planetei.

"Vreau să merg la Barca", titrează El Mundo Deportivo pe prima sa pagină de luni, subliniind că dorinţa brazilianului de a se întoarce pe Camp Nou a rămas "intactă".

În vârstă de 28 ani, Neymar se află sub contract cu PSG până în 2022, iar oficialii Barcelonei au negociat un transfer al brazilianului în vara anului trecut, fără să ajungă însă la un acord cu omologii lor francezi, care au refuzat includerea în tranzacţie a unui schimb de jucători.

Conform ziarului catalan, "Neymar este conştient că trebuie să încheie sezonul în cel mai bun mod posibil alături de francezi, pentru ca responsabilii clubului să-i 'faciliteze' revenirea pe Camp Nou", iar un succes în Liga Campionilor, trofeu râvnit de patronii din Qatar încă de când au preluat-o pe PSG, ar putea uşura despărţirea de gruparea de pe Parc des Princes.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale