Fotbal: Xavi (FC Barcelona) - Am salvat un sezon care putea fi dezastruos

Fotbal: Xavi (FC Barcelona) - Am salvat un sezon care putea fi dezastruos

FC Barcelona a încheiat cu o înfrângere sezonul din La Liga, 0-2 cu Villarreal pe Camp Nou, dar antrenorul Xavi Hernandez era mulţumit că echipa sa şi-a îndeplinit obiectivul, clasarea pe locul doi în clasamentul campionatului de fotbal al Spaniei, transmite AFP.

''În prima repriză, am fi meritat să deschidem scorul. Dar o greşeală izolată ne-a făcut să încasăm un gol, apoi a fost o altă eroare individuală. Trebuie să diminuăm aceste erori. Am oferit prea multe lucruri adversarului. A fost un sezon lung pentru noi. Nu l-am încheiat bine. Dar s-au atins obiectivele, am terminat pe locul al doilea'', a declarat Xavi după meci.

''Acum, fotbalul s-a încheiat, dar vom începe munca de la birou. Sunt multe lucruri de schimbat pentru a fi competitivi şi să ne batem pentru titluri. Nu mai putem sta încă un sezon fără să câştigăm niciun titlu. Dar trebuie să rămânem pozitivi: am salvat un sezon care putea fi dezastruos. Pe plan personal sunt satisfăcut, pentru că am ieşit dintr-una din cele mai rele perioade din istoria clubului'',

''Submarinul galben'' s-a impus duminică prin golurile lui Pedraza (41) şi Moi Gomez (55).

FC Barcelona s-a clasat pe locul doi cu 73 puncte, la 13 distanţă de campioana Real Madrid. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...