Fotbal/Coronavirus: Borussia Dortmund, victorie categorică în derby-ul cu Schalke (4-0), la reluarea sezonului în Bundesliga

Fotbal/Coronavirus: Borussia Dortmund, victorie categorică în derby-ul cu Schalke (4-0), la reluarea sezonului în Bundesliga

Echipa Borussia Dortmund s-a impus fără probleme, cu scorul de 4-0, în faţa rivalei Schalke 04 Gelsenkirchen, sâmbătă, cu ocazia reluării sezonului în prima ligă a campionatului de fotbal al Germaniei, cu porţile închise, după pauza forţată generată de pandemia de Covid-19.

Noua senzaţie a fotbalul european, Erling Haaland (19 ani), a înscris primul gol în Bundesliga la reluarea competiţiei, în minutul 29 al partidei de pe stadionul Signal Iduna Park, fructificând o centrare a belgianului Thorgan Hazard. Fratele starului lui Real Madrid, Eden Hazard, şi-a trecut la rândul său numele pe tabela de marcaj, în debutul reprizei secunde (48).

Haaland, achiziţionat de Dortmund în luna ianuarie, de la formaţia austriacă RB Salzburg, în schimbul sumei de 20 milioane euro, a ajuns deja la 10 goluri marcate în nouă partide disputate în campionatul german.

Celelalte goluri ale "galben-negrilor" în Derby-ul Ruhrului au fost înscrise de internaţionalul portughez Raphael Guerreiro, în minutele 48 şi 63.

În urma acestei victorii, Borussia Dortmund, ocupanta locului secund în clasament, s-a apropiat la un singur punct de liderul Bayern Munchen, care va juca duminică, în deplasare, cu FC Union Berlin.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Borussia Dortmund /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA