Fotbal/Coronavirus: Dani Alves îl critică pe preşedintele Bolsonaro şi îi sugerează să se ''gândească la binele poporului''

Fotbal/Coronavirus: Dani Alves îl critică pe preşedintele Bolsonaro şi îi sugerează să se ''gândească la binele poporului''

Căpitanul selecţionatei de fotbal a Braziliei, Dani Alves, l-a criticat miercuri pe preşedintele brazilian Jair Bolsonaro pentru modul în care gestionează situaţia privind pandemia de coronavirus şi i-a recomandat "să se gândească la binele poporului", informează agenţia EFE.

"Respect Preşedinţia, dar sunt multe familii şi multe persoane care lucrează ca sa combată această pandemie", a afirmat decarul lui Sao Paulo pe reţelele de socializare.

"Ca şi persoana cea mai importantă din această ţară, el ar trebui să se gândească la bunăstarea ţării noastre şi a poporului nostru", a completat Dani Alves, fostul jucător al lui Barcelona, Juventus şi PSG.

Alves a reacţionat astfel la polemica creată pe reţelele de socializare de către Bolsonaro, care a minimalizat, din nou, gravitatea pandemiei, criticând măsurile restrictive luate împotriva populaţiei de unii guvernatori regionali şi a pariat pe redeschiderea şcolilor.

Brazilia înregistra marţi 2.201 cazuri confirmate şi 46 de decese de coronavirus.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina