Fotbal/Coronavirus: Doi jucători de la Newcastle United, în stare destul de gravă, conform antrenorului echipei

Fotbal/Coronavirus: Doi jucători de la Newcastle United, în stare destul de gravă, conform antrenorului echipei

Antrenorul echipei de fotbal Newcastle United, Steve Bruce, a afirmat marţi că este îngrijorat de starea de sănătate a doi dintre jucătorii săi, testaţi pozitiv la coronavirus, şi care ''nu se simt bine deloc'', scrie AFP.

''Jucătorii şi personalul tehnic au făcut trei serii de teste în ultimele şase zile, toate rezultatele au fost negative, se pare că am trecut peste această problemă. Dar avem doi jucători depistaţi pozitiv mai demult şi care nu se simt deloc bine şi alţi doi angajaţi care sunt încă în stare proastă'', a spus tehnicianul.

Bruce a refuzat să dezvăluie identitatea jucătorilor, dar a recunoscut că este îngrijorat de sănătatea lor, precum şi de cea a celorlalţi doi angajaţi.

"Suntem uşuraţi că nimeni altcineva nu a mai fost testat pozitiv la coronavirus, dar ne îngrijorează starea celor care se luptă încă cu această infecţie'', a punctat antrenorul.

Newcastle United se află momentan pe locul 12 în Premier League, cu 17 puncte, şi va juca miercuri, în etapa a 12-a, cu Leeds United. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

5 Nimicul la putere