Fotbal/Coronavirus: Gianluca Vialli anunţă că a învins cancerul de pancreas şi se gândeşte la victimele pandemiei

Fotbal/Coronavirus: Gianluca Vialli anunţă că a învins cancerul de pancreas şi se gândeşte la victimele pandemiei

Fostul mare fotbalist italian Gianluca Vialli a anunţat o remisie a cancerului său de pancreas, după 17 luni de chimioterapie, informează cotidianul L'Equipe.

Câştigător al Ligii Campionilor cu Juventus Torino în 1996, Gianluca Vialli a declarat pentru publicaţia La Repubblica că a învins cancerul de pancreas diagnosticat în 2018, după un tratament de 17 luni cu citostatice.

"A fost dificil, chiar şi pentru cineva rezistent la suferinţă, atât fizic, cât şi mental. Dar ultimele teste făcute nu au mai arătat niciun semn al bolii", a spus fostul jucător al "Squadrei Azzurra" (59 selecţii, 16 goluri), în vârstă de 55 de ani.

"Recăpătarea sănătăţii înseamnă să mă pot uita din nou în oglindă, să văd cum îmi creşte iar părul, fără să-mi desenez sprâncenele cu creionul. Mă simt foarte norocos în raport cu multe alte persoane", a spus fostul fotbalist.

Vialli a făcut referire şi la victimele coronavirsului, la "cei care sunt internaţi în spitale şi mor singuri, departe de apropiaţi pentru a se evita infectarea, iar funeraliile lor nu pot fi efectuate. Este oribil".
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”