Fotbal/Coronavirus: Guvernul din Bremen reiterează criticile privind reluarea Bundesligii

Fotbal/Coronavirus: Guvernul din Bremen reiterează criticile privind reluarea Bundesligii

Guvernul regional din Bremen a reiterat criticile privind reluarea Bundesligii, în ciuda faptului că fanii echipei locale de fotbal, Werder Bremen, nu s-au reunit totuşi în apropierea stadionului pentru a provoca aglomerări, informează agenţia EFE.

"Suporterii echipei din Bremen s-au comportat corespunzător în spaţiile publice, iar acest lucru este mulţumitor. Dar criticile mele pentru reluarea Bundesligii rămân", a spus titularul Internelor, Ulrich Mauer, pentru cotidianul Bild.

"Excepţia pentru sportul profesionist este un pas greşit, dacă se ţine cont de faptul că elevii merg la şcoală doar câteva ore, iar grădiniţele sunt închise şi mulţi oameni se tem pentru locurile lor de muncă", a adăugat responsabilul german.

Bremen s-a pronunţat la un moment dat împotriva reluării Bundesliga, la reuniunea primilor miniştri din statele federale cu cancelarul Angela Merkel, dar în cele din urmă s-a alăturat majorităţii.

Totodată, Bremen a fost ultimul din statele federale cu echipe în Bundesliga care a permis antrenamentele în grup.

Campionatul de fotbal al Germaniei s-a reluat la sfârşitul săptămânii trecute, după mai bine de două luni de pauză, meciurile disputându-se fără spectatori în tribune.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...