Fotbal/Coronavirus: Sezonul din Premier League va fi reluat pe 17 iunie (presă)

Fotbal/Coronavirus: Sezonul din Premier League va fi reluat pe 17 iunie (presă)

Sezonul din Premier League, întrerupt pe 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus, va fi reluat pe 17 iunie, a anunţat joi BBC, citat de Reuters.

Un purtător de cuvânt al Premier League a refuzat să comenteze această informaţie, într-un moment când era în curs de desfăşurare o reuniune a oficialilor celor 20 de cluburi.

Sezonul ar urma să se reia pe 17 iunie cu două restanţe, Aston Villa - Sheffield United şi Manchester City - Arsenal, iar în weekendul 19-21 iunie ar urma să se dispute o etapă completă. Toate meciurile vor avea loc cu porţile închise.

Echipele din Premier League au reluat săptămâna trecută antrenamentele în grupuri restrânse. Tot miercuri, cele 20 de cluburi au votat în unanimitate reluarea antrenamentelor colective cu contacte între jucători.

Liverpool, care nu a mai fost campioană de 30 de ani, ests pe prima poziţie a clasamentului, cu un avans de 25 de puncte.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante