Fotbalistul Naționalei, Răzvan Marin, a răbufnit după ce a așteptat 18 ore în Vama Nădlac: „După, ne întrebăm de ce pleacă lumea în străinătate!”

Fotbalistul Naționalei, Răzvan Marin, a răbufnit după ce a așteptat 18 ore în Vama Nădlac: „După, ne întrebăm de ce pleacă lumea în străinătate!”

În ultimele ore, la vama Nădlac s-au format cozi uriașe de autoturisme, atât la intrarea, cât și la ieșirea din România. Unul dintre cei prinși în cozile lungi de până la 10 kilometri a fost internaționalul român Răzvan Marin (23 de ani), transmite  digisport.ro .

Mijlocașul ”tricolorilor” și familia sa au vrut să revină în țară, odată terminată starea de urgență, dar s-au văzut blocați la vamă.

”Să tot vrei să vii acasă. După ne întrebăm de ce pleacă lumea în străinătate. Încă puțin și se fac 18 ore de când ne chinuim să facem acei 5-6 kilometri pentru a intra în România”, a postat, la ora 2 noaptea, Marin, pe contul său de Instagram.

În cele din urmă, familia jucătorului de la Ajax a reușit să intre în România, însă după circa 20 de ore de așteptare. ”Am reușit să intrăm. Suntem împreună. Cam 18-20 de ore am stat. Suntem bine. A durat mult pentru că erau procedurile de verificare din cauza acestui coronavirus”.

Citește știrea integrală pe  digisport.ro.

sursa foto: Facebook/ Răzvan Marin


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu