FOTO EXPLOZIVE/Așa CEVA n-ați mai CITIT și VĂZUT! Uite ce VOTAȚI!

FOTO EXPLOZIVE/Așa CEVA n-ați mai CITIT și VĂZUT! Uite ce VOTAȚI!

O știre banală. Minel Prina, în urma divorţului de soţia sa Mari Prina, îşi pune palatul la vânzare pe o sumă derizorie de 329.000 de euro! Cine este Minel Prina? Este fostul primar PSD al municipiului Slatina, județul Olt. Personajul lăsat de fostul ministru PSD al Finanțelor, Darius Vâlcov în fruntea capitalei județului. A fost ales în 2013 cu aproape 80 la sută din voturi deși era condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare. La acest moment este trimis în judecată în alte două sau trei dosare tot pentru corupție. 

În anul 2004, la momentul alegerii lui Vâlcov ca primar al orașului, acest penal ocupa o cameră, împreună cu familia, într-o cameră dintr-un bloc de locuințe sociale. Conform presei locale, în 2005 a primit un apartament ANL. Tot presa locală mai scrie că a abandonat în scurt timp acest apartament pentru un apartament de lux în blocul unde locuia și Vâlcov. Palatul a fost doar o investiție...

Asta votați, oameni buni, în fiecare județ, fără să știți...





















Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”