FOTO Iată ce se întâmplă când animalul întâlnește puiul de om... Sau șeful de detașament PSD față cu omul...

FOTO Iată ce se întâmplă când animalul întâlnește puiul de om... Sau șeful de detașament PSD față cu omul...

Iată ce se întâmplă când animalul întâlnește puiul de om... Sau șeful de detașament PSD față cu omul...

Unul dintre ”șefii de detașamente” ai social-democraților care participă la mitingul din Piața Victoriei a agresat un copil care se plimba cu trotineta pe Bulevardul Aviatorilor. Membrul PSD conducea un grup de manifestanți spre Piață, când i-a ieșit în cale copilul cu trotineta, pe care l-a bruscat și l-a alungat din calea coloanei de protestatari.

Incidentul a fost anunțat pe Facebook de Eli Driu.

”Bulevardele din jurul Pieței Victoriei au fost închise circulației rutiere, o ocazie potrivită pentru un copil care a vrut să se plimbe cu trotineta. Un organizator al meetingului de susținere PSD-ALDE a fost deranjat de acel copil și l-a alungat bruscându-l fizic și insultându-l. La fel a pățit și colegul meu Mihai Petre care a fotografiat momentul de <<luptă împotriva abuzurilor>>”, a scris Eli Driu pe Facebook.







populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?