FOTO Inna, vacanță fierbinte cu iubitul în Dubai: În ce ipostaze provocatoare s-au fotografiat cei doi

FOTO Inna, vacanță fierbinte cu iubitul în Dubai: În ce ipostaze provocatoare s-au fotografiat cei doi

Inna, una dintre artistele cu cea mai mare priză la publicul tânăr din România, se afla în aceste zile în vacanță alături de iubit. Cei doi au ales Dubaiul, iar fotografiile postate au adunat sute de mii de likeuri pe Instagram (e drept, i-au ajutat și ipostazele provocatoare în care au apărut).
Inna (34 de ani) și Deliric (n.r. Răzvan Eremia, 38 de ani, un rapper român) se află într-o relație de câteva luni, iar acum cei doi au găsit timpul necesar pentru a pleca într-o vacanță.
Zilele de relaxare se desfășoară în Dubai, acolo unde temperatura aduce aminte de vara recent încheiată.
Ultima postare a Innei (pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu) a adunat peste o sută de mii de likeuri în doar primele două ore.
 
Mai jos puteți vedea ce i-a încântat pe fanii cântăreței:Deliric, iubitul Innei, nu s-a lăsat mai prejos și a postat o imagine care nu are nevoie de niciun comentariu. Nu a adunat însă nici pe departe likeurile partenerei de viață.
  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!