FOTO Inna, vacanță fierbinte cu iubitul în Dubai: În ce ipostaze provocatoare s-au fotografiat cei doi

FOTO Inna, vacanță fierbinte cu iubitul în Dubai: În ce ipostaze provocatoare s-au fotografiat cei doi

Inna, una dintre artistele cu cea mai mare priză la publicul tânăr din România, se afla în aceste zile în vacanță alături de iubit. Cei doi au ales Dubaiul, iar fotografiile postate au adunat sute de mii de likeuri pe Instagram (e drept, i-au ajutat și ipostazele provocatoare în care au apărut).
Inna (34 de ani) și Deliric (n.r. Răzvan Eremia, 38 de ani, un rapper român) se află într-o relație de câteva luni, iar acum cei doi au găsit timpul necesar pentru a pleca într-o vacanță.
Zilele de relaxare se desfășoară în Dubai, acolo unde temperatura aduce aminte de vara recent încheiată.
Ultima postare a Innei (pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu) a adunat peste o sută de mii de likeuri în doar primele două ore.
 
Mai jos puteți vedea ce i-a încântat pe fanii cântăreței:



Deliric, iubitul Innei, nu s-a lăsat mai prejos și a postat o imagine care nu are nevoie de niciun comentariu. Nu a adunat însă nici pe departe likeurile partenerei de viață.
 



 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu