FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

Heiry Calvi, în vârstă de 41 de ani, a fost arestată pentru că ar fi avut o relație neadecvată cu un elev de la liceul JC Bermudez Doral.

După ce a fost arestată, Calvi a declarat poliției că este însărcinată, dar a refuzat să spună care este identitatea tatălui.

Profesoara este în concediu din martie. Poliția a fost informată pentru prima despre existența unor videoclipuri în care Calvi întreține relații intime cu adolescentul respectiv. Cei care au sesizat poliția sunt elevii care au văzut aceste clipuri.

La o căutare pe telefonul adolescentului s-ar fi găsit fotografii cu cei doi și un șir de mesaje în care Calvi și adolescentul și-au mărturisit dragostea unul față de celălalt.

Poliția a spus că a existat, de asemenea, o înregistrare audio în care adolescentul îi spunea unei alte persoane să nege că știe despre presupusa sa relație cu Calvi. Calvi și adolescentul ar fi devenit apropiați când ea îi dădea lecții la el acasă, la sfârșitul anului trecut, potrivit autorităților.

„Școala va începe procedurile de încetare a contractului de muncă. Autoritățile se vor asigura că profesoara va fi împiedicată să caute un loc de muncă în viitor în acest sistem școlar.”

Între timp, profesoara a fost eliberată pe o cauțiune de 39.000 de dolari, relatează NY Post.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...