FOTO Un ceas Rolex din aur cu diamante purtat de „săracul și cinstitul” Ion Iliescu, scos la licitație. Care este prețul de pornire

FOTO Un ceas Rolex din aur cu diamante purtat de „săracul și cinstitul” Ion Iliescu, scos la licitație. Care este prețul de pornire

O colecţie de 121 de ceasuri de lux, produse între 1950 – 2009, este scoasă la licitaţie în România. Cel mai scump ceas este un Richard Mille, supranumit și „ceasul vedetelor”, cu un preţ de pornire de 90.000 de euro. La vânzare este şi un Rolex President din aur din 1950, purtat de Ion Iliescu.

Pasionații de ceasuri de lux au ocazia să achiziţioneze unul. O întreagă colecţie unicat este scoasă la licitaţie, informază Mediafax.

„Vorbim de 121 de ceasuri de mână produse între anii 1950 şi 2019. Ediţii limitate sau foarte limitate vizând o valoare de piaţă de peste 2 milioane de euro”, spune Alina Panico, PR manager Galeriile Artmark.

Vedeta colecţiei este un ceas produs în 2011, care a fost văzut pe mâna multor celebrităţi.

Pentru prima dată în România este scos într-o licitaţie un ceas Richard Mille, cunoscut ca „ceasul vedetelor”. Este purtat de Rafael Nadal, dar şi Jay-Z. Preţul de vânzare începe cu 90.000 de euro, însă poate ajunge şi până la 200.000 de euro.

O altă apariţie interesantă în colecţie este un model Rolex President, făcut în 1950, şi care a fost purtat de Ion Iliescu. Preţul de pornire este de 15.000 de euro.

„Este confecţionat din aur şi pe carcasa ceasului găsim diamante. A fost purtat în perioada 1993-1995”, explică Alina Panico.

Ceasurile scoase la licitaţie au preţuri de pornire de la 2-3 mii de euro, dar şi de 90.000 de euro.
 

 
Ceas Rolex din colecția lui Ion Iliescu
Foto: Artmark

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 Un fost senator PSD îl dezbracă de secrete pe liderul PSD / „Diploma lui Ciolacu este falsă, cel mai probabil. E…

3 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

4 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

5 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…