FOTO Una dintre cele mai sexy handbaliste din lume joacă la CSM București

FOTO Una dintre cele mai sexy handbaliste din lume joacă la CSM București

S-a născut pe 29 decembrie 1996 la Atena, iar în curând va împlini 24 de ani. Elizabeth Omoregie este jucătoare de bază de la CSM București, dar și una dintre cele mai sexy handbaliste din lume. Postările de pe Instagram stau mărturie în acest sens.
Tatăl său este nigerian, iar mama este bulgăroaică. Elizabeth s-a născut la Atena și are două cetățenii: bulgară și slovenă. Face parte dintr-o familie cu patru copii: mai are un frate (Emanuel) și două surori (Mary și Rachel).
A început să joace handbal de la 8 ani. Nu a fost greu să facă pasul spre acest sport, mama ei (Natalia Asenova) fiind o fostă portăriță de handbal.
Cetățenia slovenă a dobândit-o în octombrie 2017, iar în prezent joacă pentru naționala de handbal feminin a Sloveniei.
Sportiva are 1.78 metri și 64 de kilograme. La CSM București evoluează cu numărul 17, iar în carieră a mai jucat pentru Krim Ljubljana (2014-2018).


 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...