FOTO/VIDEO Ăia care apar în manipularea Antena 3/PSD sunt de-ai lor!

FOTO/VIDEO Ăia care apar în manipularea Antena 3/PSD sunt de-ai lor!

Ăia care apar în manipularea Antena 3/PSD sunt de-ai lor! 

Clotilde Armand a scris joi pe Facebook că bărbatul care apare cu sacii de voturi în imaginile difuzate de Antena 3 este Dan Burcea, șoferul Direcției Generale de Protecția Copilului (DGASPC), instituție aflată chiar în subordinea lui Dan Tudorache, primarul sectorului 1.

”Tipul care se plimbă cu sacii în înregistrările date de A3 este Dan Burcea, șoferul DGASPC – instituție aflată în subordinea fostului primar bolșevic. Nici nu știu cei PSD ce îi așteaptă”, a scris Clotilde Armand.

„Persoana care urcă un sac de procese verbale pe dulap prezentat în înregistrările de la A3 drept userist este Gâlcă Mihai Florentin, reprezentantul în BES 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu. Tudorache vrea să scape de anchetarea pentru tentativa de fraudare. Nu o să îi reușească”, a declarat Clotilde Armand.




Încăperea în care erau depozitate voturile de la BES1 a fost desigilată la cererea președintelui Biroului Electoral Sector 1 și s-a întocmit, de fiecare dată, un proces verbal, spune joi Jandarmeria București.


Ăsta este șofer la DGASPC Sector 1


Ăsta e membru al partidului lui Voiculescu


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...