FOTO/VIDEO Incendiu în Bucureşti, la mall-ul Sun Plaza

FOTO/VIDEO Incendiu în Bucureşti, la mall-ul Sun Plaza

Mall-ul Sun Plaza din Capitală a fost evacuat după ce o mașină aflată în parcarea subterană a luat foc, iar acesta s-a extins și la alte automobile. Incendiul a fost stins la scurt timp de pompieri. Două persoane care au fost expuse la fum în urma incendiului și au primit asistență medicală, iar una a fost dusă la spital. Trei mașini au fost distruse, informează ISU București – Ilfov.

17.17: Incendiul din parcarea mall-ului Sun Plaza a fost stins de pompieri. Din cauza fumului dens, s-a declanșat alarma de urgență și toți cei care se aflau în incintă au fost evacuați, informează ISU București - Ilfov.

Potrivit reprezentanților ISU București – Ilfov, incendiul a izbucnit duminică, în jurul orei 16.00, la mall-ul Sun Plaza din Sectorul 4.

Un incendiu puternic a izbucnit dumincă, după ora 16.00, la mall-ul Sun Plaza din Sectorul 4. Mai multe echipaje de pompieri intervin pentru stingerea incendiului.

Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi izbucnit la subsol, de la un autoturism, după care s-a extins şi la alte autoturisme. Din spatele clădirii pot fi observate degajări mai de fum.

Incendiul se extinde în continuare, în ciuda intervenţiei pompierilor.

Persoanele aflate în mall se autoevacuează.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

5 Priviți, lui Dan Vîlceanu i-au dat „carne” pe buletinele de vot!