Fotografia virală cu o femeie în vârstă de 98 de ani care își ține în brațe stră-stră-strănepoata

Fotografia virală cu o femeie în vârstă de 98 de ani care își ține în brațe stră-stră-strănepoata

Moment emoționant, într-o familie din Statele Unite ale Americii. Femei din mai multe generații diferite s-au adunat la un azil de bătrâni, unde o stră-stră-bunică, în vârstă de 98 de ani, a ajuns să își strângă în brațe stră-stră-nepoțica , de numai șase săptămâni. Fotografia înduioșătoare a devenit virală pe internet.

Cordelia Mae Hawkins, în vârstă de 98 de ani FOTO Facebook

Șase generații, imortalizate într-o singură fotografie. Minunea s-a întâmplat în statul american Kentucky, din SUA, unde o bătrână, aproape ajunsă la centenar, a întâmpinat venirea pe lume a stră-stră-strănepoatei sale. Femeile, surprinse într-un portret de familie inedit, au zâmbete largi pe fețe și par să fie, cu adevărat, copleșite de moment.

Bunicuța și cei 662 de descendenți

Cu atât mai impresionantă este povestea familiei, una extrem de numeroasă. La cei 98 de ani ai săi, Cordelia Mae Hawkins, mai cunoscută sub numele de MaeDell, are nu mai puțin de 230 de stră-strănepoți.

Bunicuța, care a reușit să își aducă întreaga famile laolaltă, a fost fotografiată în timp ce o ține în brațe, cu mândrie, pe Zhavia Whitaker, în vârstă de șapte săptămâni. Ea este prima ei stră-stră-strănepoată biologică, potrivit DailyStar.

Tabloul familiei din Kentucky, SUA a devenit viral pe rețelele de socializare, cu atât mai mult după ce nepoata Gracie Howell a vorbit despre amploarea descendenței lor. Femeia a dezvăluit că următorul copil născut în familie va fi al 622-lea descendent.

Șase generații, într-o singură fotografie FOTO Facebook

Șase generații, într-o singură fotografie FOTO Facebook

ȘASE generații (în viață). MaeDell, Frances, Gracie, Jacqueline, Jaisline și Zhavia”, a scris ea, în dreptul fotografiei.

Povestea familiei

Totul a început când MaeDell s-a căsătorit cu primul ei soț, la vârsta de 16 ani, în 1940, în ciuda faptului că acesta era cu 34 de ani mai mare decât ea. Ea a devenit mama vitregă a 10 copii, proveniți din relațiile sale anterioare. Ulterior, a devenit ea însăși, mama biologică a 13 copii.

Cei 23 de copii ai ei au continuat să dea naștere altor suflete, până când familia a ajuns de ordinul sutelor.

MaeDell locuiește, în prezent, într-un azil de bătrâni și se apropie de împlinirea a 99 de ani, în luna iulie. Experiența sa cu copiii s-a putut vedea chiar în momentul în care micuța abia născută începuse să se agite, iar bătrâna a reușit să o liniștească, imediat după ce a luat-o din brațele mamei sale.

Nepoata bătrânei, Gracie, a adăugat că, deși bunica ei nu avea prea multe în timp pentru a se ocupa de toți copiii, ea s-a asigurat întotdeauna că aceștia sunt bine îngrijiți, chiar și în vremuri grele.

Nu aveam facilități moderne, nici mașină de spălat cu uscător, nici mașină de spălat vase, nici apă curentă. Adică, îmi amintesc că eram adolescentă și ea încă nu avea apă curentă., a mărturisit Gracie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!