Fotografiile editate DEZASTRUOS care i-au permis unei femei kenyene să plece în vacanţă - GALERIE FOTO

Fotografiile editate DEZASTRUOS care i-au permis unei femei kenyene să plece în vacanţă - GALERIE FOTO

O femeie din Kenya,care nu îşi permitea să meargă în vacanţă,a editat mai multe fotografii din călătoriile unor oameni pentru a se include pe ea însăşi în diferite ipostaze amuzante,utilizatorii de Facebook fiind impresionaţi de cazul tinerei încât au adunat bani ca aceasta să-şi împlinească visul.

Fotografiile editate dezastruos în Photoshop care i-au permis unei femei kenyene să plece în vacanţă - GALERIE FOTO

Pentru că nu şi-a permis o călătorie în Asia, Sevelyn Gat s-a inserat ea însăşi cu ajutorul programelor de editare foto în anumite imagini, de pildă în cea în care apare alături de Marele Zid Chinezesc sau lângă un templu. Tânăra şi-a postat imaginile în care apare în diferite ipostaze amuzante pe Facebook, informează BBC .

Imaginile editate în Photoshop au ieşit atât de urâte încât i-au înduioşat pe utilizatorii reţelei de socializare Facebook care au răsplătit-o pe tânăra din Kenya cu mii de like-uri.

Omul de afaceri din Nairobi Sam Gichuru a fost şi el impresionat de povestea tinerei sărând în ajutorul său. Acesta a colectat suma necesară de bani ca femeia din Kenya să plece în vacanţă.

Potrivit site-ului Sick Chirpse, Sam Gichuru şi-a rugat prietenii să doneze bani pentru călătoria tinerei, pentru cazarea la un hotel de patru stele, asigurarea medicală şi ceva bani de buzunar.

Sevelyn Gat şi-a obţinut cu această ocazie primul său certificat de naştere, iar în prezent a depus actele pentru eliberarea unui paşaport şi a obţinut un internship ca manager de proiecte.

Utilizatorii reţelelor social media nu s-au putut abţine să nu editeze ei înşişi imagini cu Sevelyn Gat în alte destinaţii ale lumii, utilizând hashtag-ul #WhereIsSeveGatsNow.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…