Fragmente de fuselaj găsite pe o plajă din Mozambic ar putea aparţine avionului Malaysia Airlines, dispărut în urmă cu doi ani - FOTO, VIDEO

Fragmente de fuselaj găsite pe o plajă din Mozambic ar putea aparţine avionului Malaysia Airlines, dispărut în urmă cu doi ani - FOTO, VIDEO

Fragmente de fuselaj găsite pe o plajă din Mozambic ar putea aparţine avionului malaysian dispărut în martie 2014 cu 239 de persoane la bord, anunţă Ministerul Transporturilor din Malaysia.

Fragmente de fuselaj găsite pe o plajă din Mozambic ar putea aparţine avionului malaysian (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Fragmente de fuselaj găsite în largul statului Mozambic ar putea aparţine avionului malaysian dispărut în martie 2014 cu 239 de persoane la bord, anunţă Ministerul Transporturilor din Malaysia.

Potrivit autorităţilor malaysiene, fragmentele de fuselaj găsite în Oceanul Indian, între Mozambic şi Madagascar, provin de la un avion de tip Boeing 777, modelul avionului dispărut pe 8 martie 2014 în timp ce zbura din Kuala Lumpur spre Beijing.

Potrivit unor oficiali americani citaţi de NBC, fragmentul găsit este un stabilizator orizontal aparţinând unui avion Boeing 777.

Obiectul ar fi fost găsit în largul provinciei mozambicane Inhambane, dar autorităţile de la Maputo încă nu au confirmat informaţia.

În 2015, un fragment de fuselaj a fost găsit pe Insula Reunion din Oceanul Indian, dar autorităţile au stabilit că piesa nu aparţinea Zborului MH370.

La bordul avionului care aparţinea companiei Malaysia Airlines (Cursa MH370) erau 239 de persoane, considerate decedate.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale