France TV afirmă că migranții vor veni în România pe două RUTE/Bucureștiul, VIZAT

France TV afirmă că migranții vor veni în România pe două RUTE/Bucureștiul, VIZAT

France TV afirmă într-o postare publicată pe pagina de internet că România ar deveni una din rutele alternative a migranților către Europa de Vest. France TV care funcționează în cadrul France Television grupează principalele posturi tv franțuzești, printre care France 2 și France 3.

France TV prezintă o hartă a migranților după ce luni noaptea Ungaria a blocat o parte a graniței cu Serbia, scrie Flux24.ro.

Francezii spun că ar exista câteva rute alternative, printre care câteva prin România.

Astfel, France TV susține că refugiații care vin din Grecia au alternativa să meargă prin Macedonia și mai apoi Serbia, dar din cauză blocării graniței cu Ungaria au două alternative: fie merg spre Austria prin Slovenia, fie spre România, unde ar putea intra prin zona Mehedinți.Caraș Severin-Timiș și ar urma să încerce să treacă în Ungaria prin zona Timiș-Arad.

O altă variantă prezentată de France TV ar fi cea în care migranții ar intra în România prin zona Giurgiu din Grecia via Bulgaria. Din harta prezentată reiese că refugiații ar urma să se deplaseze prin zona Capitalei și mai apoi pe ruta Pitești-Sibiu-Oradea.  Această rută ar urma să fie folosită de noile valuri de migranți, cei care se tem să mai încerce varianta prin Serbia.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Foarte interesant! / Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

3 VIDEO „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

4 Foarte interesante amănunte...

5 O notă confidențială a spionajului francez care dă de gândit