Francezii din gură spun una, din fapte fac bani la ruși/Lista actualizată a marilor firme care-și continuă activitatea în Rusia, dominată de Franța!

Francezii din gură spun una, din fapte fac bani la ruși/Lista actualizată a marilor firme care-și continuă activitatea în Rusia, dominată de Franța!

Pete 600 de companii internaționale și-au suspendat activitatea sau au plecat din Rusia, după declanșarea războiului în Ucraina, cel mai recent caz fiind Intel. Totuși, unele au preferat să continue afacerile ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ceea ce sare în evidență (în situația la zi) este faptul că foarte multe companii franceze par să refuze luarea unor măsuri. Pe lista celor peste 131 de companii care au rămas, conform datelor Yale School of Management , cele din Franța domină.

Mai exact, 29 sunt din Franța, 17 din SUA, 13 din Japonia, 12 din Germania, 11 din Italia, 7 din Spania, 5 din Luxembourg, 4 din Polonia, 4 din Austria, 3 din Olanda, 3 din Suedia (în rest sunt companii din alte țări).

Dacă ne uităm la cele franceze, vedem nume cunoscute precum Auchan, Atos, Bonduelle, Eutelsat, Lacoste, L'Occitane, Lactalis, Societe Generale, Veolia, Engie.

În ceea ce privește companiile din alte țări din Europe, precum Germania, observăm Grohe, Globus, Dr. Oetker, DMK Group, Hochland, Knauf, Metro, Tchibo.

Câteva companii cunoscute din Italia: Calzedonia, Campari, Delonghi, Intesa Sanpaolo.

Întreaga listă actualizată (click) a companiilor care își continuă activitatea în Rusia (ceea ce am scris mai sus reprezintă situația la 6 aprilie).

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul