Francezii MOR de IDIOȚI! Uite ce s-a întâmplat la Nisa acum două săptămâni!

Francezii MOR de IDIOȚI! Uite ce s-a întâmplat la Nisa acum două săptămâni!

Francezii n-ar trebui compătimiți, sunt prea idioți cu „corectitudinea lor politică”! O moschee islamică, finanțată de un cleric „fundamentalist” din Arabia Saudită, a fost inaugurată la Nisa cu numai două săptămâni înainte de atacul terorist de joi! În care au murit 84 de oameni nevinovați și peste 200 sunt răniți. Primarul s-a opus, însă a pierdut în fața autorităților centrale!

Primarul din Nisa, Christian Estrosi, a dus o luptă lungă cu statul francez pentru a opri construcția moscheii. El a susținut că finanțatorul și proprietarul moscheii, șeicul Saleh bin Abdul Aziz Al-Sheikh (foto stanga), este un susținător al impunerii Sharia și că „a distrus toate bisericile din peninsula arabă”. 

„Serviciile noastre de informatii sunt ingrijorate de acest loc de rugaciune”, declara primarul pentru RTL, citat de Breitbart. .

Primarul mai spunea ca acest proiect, initiat de predecesorul sau in 2002, nu a fost autorizat. El l-a dat in judecata pe prefectul Adolphe Colrat pentru bloca ridicarea moscheii insa a pierdut. Colrat l-a acuzat pe primar ca „alimenteaza populismul” pentru a castiga voturi pe seama comunitatii musulmane.

Moscheea a fost inagurata la inceputul acestei luni, evenimentul fiind descris de un lider musulman local ca o „adevarata bucurie”.

„Nu vorbim de un triumfalism exagerat. Este o recunoastere a legii si a dreptului de a ne practica liber religia in concordanta cu valorile Republicii Franceze”, a declarat atunci  Ouassini Mebarek, liderul unei asociatii religioase locale.

NOTĂ/Martori la carnagiul de la Nisa relateaza pentru Nice Matin ca soferul camionului a strigat de mai multe ori Allah Akbar (Allah e mare): "Soferul tragea de volan la stanga, apoi la dreapta, pentru a lovi cat mai multi.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență