Franţa: Falsă alertă cu bombă la bordul unui avion al Air France (ministrul de interne)

Franţa: Falsă alertă cu bombă la bordul unui avion al Air France (ministrul de interne)

Niciun dispozitiv exploziv nu a fost găsit la bordul unui avion al companiei Air France, care venea din Ciad, a declarat joi ministrul de interne francez Gerald Darmanin în urma unor percheziţii efectuate în avion pe aeroportul Charles de Gaulle, relatează AFP.

''Încheierea intervenţiei'', a adăugat ministrul pe contul său de Twitter. Toţi pasagerii din avion au fost verificaţi, avionul a fost percheziţionat la sosirea sa pe Roissy în jurul orei 16:00 şi o celulă interministerială de criză a fost deschisă după o alertă cu bombă în timpul acestui zbor.

Cei 52 de pasageri ai acestui zbor au fost ''debarcaţi'', a adăugat Ministerul de Interne.

Potrivit unei surse din aeroport, în timpul zborului, un bărbat a reuşit să se conecteze la frecvenţa radio şi a transmis o alertă cu bombă.

''Comandantul a primit un apel prin care i s-a spus că exista o bombă la bord şi că trebuia să aterizeze în Algeria'', a declarat o sursă apropiată dosarului, precizând că deocamdată nu se cunoaşte provenienţa apelului.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”