Franța: Johnny Hallyday, bolnav de cancer pulmonar, a fost externat după mai multe zile de spitalizare

Franța: Johnny Hallyday, bolnav de cancer pulmonar, a fost externat după mai multe zile de spitalizare

Cântărețul francez Johnny Hallyday, care luptă de mai multe luni cu cancerul de plămâni, a fost externat sâmbătă după mai multe zile de spitalizare într-o clinică pariziană, au confirmat apropiați ai artistului pentru AFP.

Potrivit aceleiași surse, cântărețul s-a întors la domiciliul său din regiunea Paris.

Diagnosticat cu sindromul de detresă respiratorie, artistul a fost internat luni într-o clinică privată unde a fost vizitat de mulți apropiați printr care fiica sa, Laura Smet, și managerul său, Sébastien Farran.

''Starea sa de sănătate s-a agravat'', a titrat revista Voici într-una dintre edițiile sale, provocând îngrijorare pentru starea de sănătate a rocker-ului francez în vârstă de 74 de ani.

Vineri, în timpul lansării unui album de cover-uri cu melodiile lui Johnny Hallyday interpretate de tineri artiști intitulat ''On a tous quelque chose de Johnny'', un apropiat a confirmat pentru AFP că ''situația sa este stabilă''.

Johnny Hallyday anunțase în luna martie că are cancer, iar de atunci se află în tratament la Paris. În ultimele săptămâni, s-a străduit să ofere știri pozitive despre starea sa de sănătate pe rețelele de socializare, prin intermediul soției sale, Laeticia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro