Franța: Johnny Hallyday, bolnav de cancer pulmonar, a fost externat după mai multe zile de spitalizare

Franța: Johnny Hallyday, bolnav de cancer pulmonar, a fost externat după mai multe zile de spitalizare

Cântărețul francez Johnny Hallyday, care luptă de mai multe luni cu cancerul de plămâni, a fost externat sâmbătă după mai multe zile de spitalizare într-o clinică pariziană, au confirmat apropiați ai artistului pentru AFP.

Potrivit aceleiași surse, cântărețul s-a întors la domiciliul său din regiunea Paris.

Diagnosticat cu sindromul de detresă respiratorie, artistul a fost internat luni într-o clinică privată unde a fost vizitat de mulți apropiați printr care fiica sa, Laura Smet, și managerul său, Sébastien Farran.

''Starea sa de sănătate s-a agravat'', a titrat revista Voici într-una dintre edițiile sale, provocând îngrijorare pentru starea de sănătate a rocker-ului francez în vârstă de 74 de ani.

Vineri, în timpul lansării unui album de cover-uri cu melodiile lui Johnny Hallyday interpretate de tineri artiști intitulat ''On a tous quelque chose de Johnny'', un apropiat a confirmat pentru AFP că ''situația sa este stabilă''.

Johnny Hallyday anunțase în luna martie că are cancer, iar de atunci se află în tratament la Paris. În ultimele săptămâni, s-a străduit să ofere știri pozitive despre starea sa de sănătate pe rețelele de socializare, prin intermediul soției sale, Laeticia.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un asemenea animal ar trebui arestat!

2 „Valorile” României / Șpriț de 2 miliarde € la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău!

3 Așa o fi?

4 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

5 Imbecilul ăsta este senator PSD! Dobitocul se laudă că l-a oprit pe Iohannis să-i oblige pe copii să se mastur…