Franța: Patru morți în urma prăbușirii unui elicopter al jandarmeriei în sud-vestul țării

Franța: Patru morți în urma prăbușirii unui elicopter al jandarmeriei în sud-vestul țării

Un elicopter al jandarmeriei franceze s-a prăbușit vineri în jurul prânzului în sud-vestul Franței, toate cele patru persoane de la bordul aparatului de zbor decedând, relatează AFP și Reuters.

Sursa foto: IDE / Twitter

Accidentul a avut loc cu puțin înainte de prânz, în timpul unei misiuni la altitudine în Munții Pirinei, în apropierea localității Cauterets, a indicat un reprezentant al jandarmeriei din regiunea Hautes-Pyrénées.

Elicopterul participa la o misiune de antrenament în zona muntoasă din sud-vestul Franței, nu departe de granița cu Spania, potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne francez. Cauza accidentului nu este deocamdată cunoscută.

Victimele sunt pilotul, copilotul său și doi jandarmi, membri ai unui pluton al jandarmeriei franceze specializat în operațiuni la mare altitudine.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu