Franța: Patru persoane au murit în urma prăbușirii unui balcon al unei clădiri

Franța: Patru persoane au murit în urma prăbușirii unui balcon al unei clădiri

Patru persoane au murit sâmbătă seară în localitatea Angers, din vestul Franței, în urma prăbușirii unui balcon al unei clădiri, a declarat prefectul regiunii Maine-et-Loire pentru France Info, relatează duminică agenția DPA și portalul lacote.ch.

Sursa foto: www.ouest-france.fr

Circa 14 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit spitalului universitar local. Directorul spitalului Michel Pichon a declarat pentru France Info că victimele aveau în jur de 20 de ani.

Prefectul regiunii, Beatrice Abollivier, a declarat postului local ca balconul, care se afla la etajul trei al unei clădiri de pe strada Maille din centrul orașului Angers, a cedat din cauza numărului mare de persoane, conform portalului lacote.ch. Cotidianul regional Ouest-France relatează că victimele și cei răniți erau studenți care se aflau la o petrecere pentru celebrarea cumpărării locuinței, conform DPA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”