Franța: Un toreador spaniol a fost ucis de taur în timpul unei coride după ce s-a împiedicat în ring

Franța: Un toreador spaniol a fost ucis de taur în timpul unei coride după ce s-a împiedicat în ring

Un toreador spaniol a decedat sâmbătă după ce s-a împiedicat în ring și a fost străpuns în piept de taurul cu care se lupta în cadrul unei coride organizată în sud-vestul Franței, informează Reuters.

Ivan Fandino, în vârstă de 36 de ani, a fost transportat de urgență la spital, însă a decedat ulterior din cauza rănilor suferite, a anunțat agenția spaniolă EFE citând surse din anturajul matadorului din Țara Bascilor.

Toreadorul s-a împiedicat în ring de o capă folosită pentru distragerea atenției taurului, iar animalul l-a străpuns cu unul dintre coarnele sale, menționează EFE.

Fandino este al doilea matador spaniol care își pierde viața în ring în ultima perioadă. În luna iulie a anului trecut, Victor Barrio a fost ucis în Spania, sub ochii spectatorilor, de taurul cu care se lupta la coridă. Acesta a fost primul incident petrecut în Spania de la începutul anilor '90 când un toreador profesionist a fost ucis în ring, precizează sursa citată.

În fiecare an, mai multe persoane își pierd viața în timpul festivalelor organizate vara în Spania în timpul cărora mai mulți tauri sunt eliberați pe străzi pentru a-i fugări sau a fi fugăriți de îndrăzneți, aceste evenimente atrăgând numeroși turiști.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria