Franța: Zece copii și un adult loviți de fulger, într-un parc din Paris (ales local)

Franța: Zece copii și un adult loviți de fulger, într-un parc din Paris (ales local)

Zece copii și un adult au fost loviți de fulger sâmbătă după-amiază în parcul Monceau, din nord-vestul Parisului, iar șase dintre copii se află în stare gravă, a declarat Vicent Baladi, adjunct al primarului de arondisment, informează AFP.

"În prezent avem 11 răniți, din nefericire (este vorba despre) zece copii și un adult care îi însoțea. Sunt șase (copii) în stare gravă, dar sperăm să-și revină cu toții", a declarat Baladi la postul de televiziune iTELE. El a precizat că persoanele lovite de fulger au suferit arsuri.

Potrivit primelor informații, copiii nu au fost răniți în urma căderii unui copac, a declarat la rândul său pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor din Paris.

O furtună violentă s-a abătut sâmbătă după-amiază asupra capitalei Franței. Serviciile meteorologice au plasat sâmbătă mai multe regiuni franceze sub cod portocaliu de furtuni, dar Parisul nu figura pe lista regiunilor cu risc de furtuni violente.

"Fulgerul a lovit foarte brusc", a declarat Baladi, care a precizat că parcul Monceau este frecventat la sfârșit de săptămână de numeroase familii.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Polițiști mână în mână cu o „gardiancă” a fraților Tate? / Mărturia care dă fiori a uneia dintre victime