Fratele vitreg al lui Barack Obama din Kenya salută victoria lui Trump pe Twitter

Fratele vitreg al lui Barack Obama din Kenya salută victoria lui Trump pe Twitter

Malik, fratele vitreg al lui Barack Obama din Kenya, s-a bucurat miercuri de victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale și a salutat, pe Twitter, alegerea celui pe care l-a calificat drept 'un Malcom X alb', relatează AFP.

Sursa foto: Twitter

Originar dintr-un mic sat din vestul Kenyei, Malik Obama s-a alăturat cauzei lui Donald Trump după ce l-a acuzat de nenumărate ori pe fratele său vitreg de necinste, aroganță și pentru că nu a făcut mai multe pentru Kenya și rudele sale din această țară.

Malik, care potrivit presei americane a câștigat mai multe mii de dolari din vânzarea scrisorilor din tinerețe ale lui Barack Obama, are dublă cetățenie kenyană și americană. El votează din 1985 pentru alegerile din SUA.

Pe contul său de Twitter, Malik s-a pozat cu o șapcă roșie având înscris sloganul campaniei lui Donald Trump. Magnatul l-a invitat pe de altă parte pe Malik la dezbaterea sa electorală din Las Vegas.

"Felicitările mele pentru președinte Trump! Dumnezeu e mare!', a scris el pe Twitter. Malik are la activ o tentativă lamentabilă de a se lansa în politică în Kenya în 2013.

Fără să ofere explicații, Malik Obama îl consideră pe magnatul imobiliar drept 'un Malcom X reîncarnat, un Malcom X alb', făcând aluzie la legendarul și controversatul militant pentru drepturile civile ale negrilor americani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante