FRICA de popor! Simona Halep, trimisă de Firea la Arena Națională după ce i-a refuzat cererea de a-și prezenta trofeul într-o piață din centru! Simona este cetățean de onoare al Bucureștiului!

FRICA de popor! Simona Halep, trimisă de Firea la Arena Națională după ce i-a refuzat cererea de a-și prezenta trofeul într-o piață din centru! Simona este cetățean de onoare al Bucureștiului!

FRICA de popor! Simona Halep, trimisă de Firea la Arena Națională după ce i-a refuzat cererea de a-și prezenta trofeul într-o piață din centru! Asta deși Simona Halep este cetățean de onoare al Capitalei României!

Clotilde Armand, consilier in sectorul 1 al Capitalei, afirma ca Gabriela Firea a refuzat solicitarea Simonei Galep de a-si prezenta trofeul castigat la Roland Garros intr-o piata din Bucuresti. Primarului i-a fost teama ca Halep va strange mai multi oameni decat au reusit sa aduca baronii PSD la mitingul de sambata.

„Mai multi oameni din PSD sustin ca lui Firea i-a fost frica sa nu stranga mai multi participanti Simona Halep (Simona a cerut ca intalnirea cu fanii sa aiba loc in una din marile piete ale Capitalei, insa Firea nu i-a dat autorizatie) decat a adus partidul-stat din toata tara. Rusine, Gabriela Firea!”, a scris Armand pe Facebook.

Aceeasi informatie a fost prezentata si de deputatul Nicusor Dan.

„Primaria Capitalei a refuzat solicitarea Simonei Halep, campioana Romaniei de la Roland Garros, de a se intalni cu fanii intr-o piata din Bucuresti. La schimb, Primaria i-a oferit scarile exterioare de la Arena Nationala pentru acest eveniment. Indiferent de motivele invocate, nu trebuie decat sa ne amintim cum sunt intampinati marii campioni in capitalele europene, cum sunt organizate intalniri spectaculoase cu fanii lor in piete si pe strazi”, a declarat Nicusor Dan.

„Asta inseamna sa recunosti valorile si sa le pretuiesti! Si la noi s-a mobilizat exemplar Primaria Capitalei, dar pentru mitingul PSD. Si tot pentru PSD, Arena Nationala a fost loc de mari manifestari grandioase. Simonei Halep i-au rezervat doar scarile exterioare. Acum intelegem sistemul de valori al Gabrielei Firea”, a adauga deputatul. Update: După valul de nemulțumiri de pe rețele sociale, Gabriela Firea a decis să deschidă Arena Națională pentru Simona Halep. Măcar atât!”, a scris deputatul pe Facebook.

Campioana de la Roland Garros se intoarce luni acasa. Simona Halep ajunge la Aeroportul din Otopeni cu o cursa programata sa aterizeze la ora 16:15 minute. Prezentarea trofeului cucerit la Roland Garros este preconizată să înceapă la ora 20.00.

Replica Primăriei Capitalei:

”Primaria Municipiului Bucuresti dezmite categoric informatiile vehiculate in mediul online conform carora ar fi refuzat aprobarea desfasurarii evenimentului de prezentare a trofeului castigat de Simona Halep la Roland Garros, in alta locatie decat Arena Nationala.

Pentru corecta informare a opiniei publice va informam ca ieri, in jurul pranzului, presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a contactat Primaria Capitalei in vederea organizarii impreuna a unui eveniment care sa marcheze performanta campioanei Simona Halep.

Primaria Municipiului Bucuresti a raspuns prompt acestei propuneri, mai ales ca, la initiativa Primarului General si prin votul CGMB, Simona Halep este cetatean de onoare al Bucurestiului.

Astfel, reprezentantii Primariei Capitalei precum si cei ai Federatiei Romane de Tenis au stabilit, de comun acord, ca Arena Nationala reprezinta cea mai potrivita locatie unde se poate organiza un eveniment de inalta tinuta, asa cum merita o campioana de talia Simonei Halep.

Arena Nationala ofera toate facilitatile iubitorilor sportului, atat din punct de vedere al confortului cat si al sigurantei sau accesului si gazduieste cele mai importante evenimente sportive nationale si internationale.

Subliniem inca o data faptul ca nu s-a pus in discutie nici un moment ca acest eveniment sa se desfasoare in alta locatie decat la Arena Nationala si ne exprimam regretul ca un astfel de eveniment, atat de important pentru Romania este folosit ca instrument politic cu scopul de a denigra atat institutia Primariei Capitalei cat si numele Primarului General”, arată Primăria Capitalei.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

2 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

3 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

4 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși

5 Spovedania unui rus care a supraviețuit în Ucraina: „Mi-am dat seama că noi suntem fasciștii. Toți noii recruți vor muri acolo”