Fructul care are gust de carne de porc când este gătit și ajută la slăbit VIDEO

Fructul care are gust de carne de porc când este gătit și ajută la slăbit VIDEO

Un fruct descoperit relativ recent, în partea de sud-est a Asiei, are gust de carne dacă este gătit. Totodată, ajută și în curele de slăbire.

Jackfruitul, care cântărește și 50 de kilograme, este foarte aromat, plin de vitamine și minerale, dar nu are zaharuri. Acesta conţine şi vitaminele A, C, E, B1, B2, B3, minerale, precum calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier, zinc, mangan, cupru, seleniu, fosfor, bromelaină, fitonutrienţi, fructoză şi zaharoză.

Doctorii recomandă consumul lui, având în vedere faptul că este un aliment sănătos care poate fi util în multe afecțiuni.

În momentul în care este pregătit pentru consum, capătă gust de carne de porc. Acest fruct previne şi anemia , menţine sănătatea oaselor, graţie mineralelor pe care le conţine, menţine şi protejează funcţionarea sistemul nervos şi a creierului.

„Dacă mâncaţi 10-12 boabe din acest fruct, nu veţi avea nevoie de hrană timp de jumătate de zi", a declarat Shyamala Reddy, cercetător la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Bangalore, India, citat de The Independent.

Oamenii au învățat să îl prepare într-o multitudine de moduri: copt, sub formă de suc, chipsuri, înghețată sau transformat în făină.

În România, acest fruct nu se găsește încă sub formă proaspătă, dar în schimb se comercializează sub forma de conservă sau chiar suc în magazinele de specialitate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...