Frumușelul Mike s-a dus cu șase iubite însărcinate la nunta celui mai bun prieten

Frumușelul Mike s-a dus cu șase iubite însărcinate la nunta celui mai bun prieten

Un playboy nigerian a făcut senzație la nunta celui mai bun prieten, unde a apărut alături de cele șase iubite ale sale, toate șase însărcinate, scrie The Sun.

Pretty (Frumușelul) Mike susține că el e tatăl celor șase bebeluși care vor fi născuți de cele șase fete. Proprietarul unui club de noapte din Lagos, Mike Eze-Nwalie Nwogu, supranumit Pretty Mike, a atras toate privirile la nunta prietenului său Williams Uchemba, actorul nigerian care s-a însurat sâmbătă.

Într-un costum roz fucsia fără guler, bărbatul a apărut însoțit de 6 tinere însărcinate, toate îmbrăcate în haine mulate, argintii. Pretty Mike și-a întâmpinat iubitele.

„Pretty Mike și cele șase mămici… nu e un truc, ne trăim viața!”, a scris pe Instagram bărbatul, care a postat și un video în care le sărută pe rând pe cele șase iubite și le mângâie pe burtă. Proprietar din 2007 împreună cu fratele lui al clubului Club Uno din Lagos, Mike a absolvit inginerie informatică în Statele Unite și e în centrul atenției în țara sa, acolo unde nu se sfiește să arate cât de bogat e. Postările sale pe rețelele de socializare sunt intens comentate și distribuite. Cât despre cele șase tinere, Mike susține că toate sunt iubitele lui și el e tatăl viitorilor bebeluși.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…

4 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

5 Mușchii președintelui fac furori pe internet! / Câh, Mândruță nu s-a putut abține să nu-i dea o limbă...