FSDPR, după întâlnirea cu ministrul de Interne: Niciun angajat al MAI nu-şi va pierde locul de muncă

FSDPR, după întâlnirea cu ministrul de Interne: Niciun angajat al MAI nu-şi va pierde locul de muncă

Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor Democratice ale Poliţiştilor din România (FSDPR) "Al I. Cuza" au participat, miercuri, la discuţia pe care ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a avut-o cu liderii organizaţiilor sindicale ale poliţiştilor, în urma căreia s-a reiterat faptul că niciun angajat al Ministerului Afacerilor Interne nu-şi va pierde locul de muncă, se precizează într-un comunicat al FSDPR remis joi AGERPRES.

De asemenea, în urma întrevederii a reieşit faptul că se doreşte ca deficitul de personal din domeniu să fie acoperit din mai multe surse, potrivit comunicatului Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România.

Întâlnirea dintre sindicalişti şi ministru pentru identificarea de soluţii în scopul eficientizării activităţii Ministerului Afacerilor Interne a fost organizată la iniţiativa acestuia, precizează FSDPR.

Potrivit organizaţiei sindicale, a fost remarcată disponibilitatea ministrului Afacerilor Interne pentru o comunicare coerentă şi aplicată cu sindicatele poliţiştilor în condiţiile în care demnitarul a propus întâlniri periodice cu reprezentanţii poliţiştilor, într-un Consiliu consultativ sindical, pentru armonizarea tuturor părţilor implicate în modernizarea Ministerului Afacerilor Interne.

Federaţia Sindicatelor Democratice ale Poliţiştilor din România "Al. I. Cuza" consideră că această primă întâlnire reprezintă un start bun, care oferă condiţiile unui parteneriat real cu ministrul Afacerilor Interne, potrivit comunicatului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate