Fugarul Rizea dă în vileag cea mai scârboasă împerechere politico-jurnalistică din România

Fugarul Rizea dă în vileag cea mai scârboasă împerechere politico-jurnalistică din România

Fugarul Rizea dă în vileag cea mai scârboasă împerechere politico-jurnalistică din România.

Ce scrie Rizea pe Facebook:

Uitasem sa va mai spun cateva detalii legate de unul din jurnalistii intrati in 2012 pe lista acoperitilor din presa coordonata de mea iubita, generalul Elena Istode, poreclita Anaconda.

Este vorba de Iosif Buble zis Ioska pentru platitori, cel care atunci cand il intrebi de Dan Voiculescu iti spune ca este tatal sau adoptiv. Nu intamplator la ordinul discret al lui Dom' Profesor, in 2012 Ioska decide sa "ingroase" randurile ziaristior slugarnici sistemului ocult care inca mai conduce Romania.

Astfel din acel moment, primeste "binecuvantarea" de a continua incasarea spagilor lunare de 1000 RON de la cei aproximativ 90-100 de parlamentari doritori de publicitate la site-ul "stiri pe surse".

De data asta direct, fara sa se mai ascunda in baia din capatul barului de la P1 de la camera deputatilor, unde ma chema sa-i dau banii ca sa nu ne vada cineva.
Astazi cu tutupeul celor protejati de sistem, in ziua in care deputatii isi incaseaza salariul si suma forfetara de la casierie, Ioska vigilent ca un uliu, e si el intamplator acolo pe hol, burdusindu-si buzunarele de la "abonatii" sai la celebritate!

Cu DNA fara jurisdictie in interiorul parlamentului, aceste imagini cu preluarea cash-ului fara factura sau chitanta, devin ceva banal pentru cei aflati intamplator pe acolo.
Tot rascolind prin tolba cu amintiri, mi-au aparut deodata imaginile cu Diana Tusa, actuala consoarta a lui Ioska. Era in 2008 cand ne-am cunoscut la Braila, si eu si ea candidati si ulterior deputati ai acelui judet, ea la PNL, eu la PSD.

Atunci am aflat despre calitatile incontestabile ale tusicii Diana pe canapelele lui Bogdan Olteanu, cel care a si promovat-o din secretara direct parlamentar, plasand-o si lui Catalin Boboc si Vasile Varga, liderii PNL Braila, unde mignona Diana a repetat miscarile de felina care o facuse celebra la nivelul conducerii PNL.

Imi amintesc faptul ca si Bunea-Stancu, liderul PSD Braila ii dadea tarcoale la fel ca un cotoi in calduri, garantandu-i ca pe colegiul 1 se va ocupa chiar el sa-si saboteze candidatul PSD, promisiune onorata pana la urma de vicleanul baron de Braila!

Dupa ce si-a "achitat" obligatiile sexuale si catre Bunea-Stancu, Tusica Diana a luat in pieptul micut dar ferm greutatile electoratuluibrailean, spre a le rezolva...
Din pacate nu prea i-a reusit si dupa cateva incercari subversive de a prelua sefia PNL Braila, aceasta a fost "ejaculata" la Bucuresti direct in bratele lui Vlad Moisescu, cel care i-a achitat imediat "clauza" de transfer!

Asa s-a scris istoria cuplului Ioska-Diana Tusa, cei pentru care PNL sau PSD sunt intodeauna "aceeasi marie cu aceeasi palarie" cand e vorba de cascavalul pe care il incaseaza!


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa