Fugarul Rizea, mesaj pentru țiitoarea lui Dragnea: Din banii din șpăgi, primarul de la 5 ți-a făcut cadou un BMW/Problemele medicale sunt vechi de când experimenta diverse poziții sexuale cu Alina Bica

Fugarul Rizea, mesaj pentru țiitoarea lui Dragnea: Din banii din șpăgi, primarul de la 5 ți-a făcut cadou un BMW/Problemele medicale sunt vechi de când experimenta diverse poziții sexuale cu Alina Bica

Fugarul Rizea, mesaj pentru țiitoarea lui Dragnea: Din banii din șpăgi, primarul de la 5 ți-a făcut cadou un BMW/Problemele medicale sunt vechi de când experimenta diverse poziții sexuale cu Alina Bica.

„Am vazut zilele astea ca Irinuca lui Livache( Liviu Dragnea) a iesit sa ne spuna ca iubitul ei are dureri mari de spate si are probleme cu coloana !

Mai Irinuca , problemele astea medicale sunt vechi de cand Livache exersa diverse pozitii sexuale cu Alina Bica si alte asa zise dive de prin PSD in apartamentul din Calea 13 Septembrie , vis a vis de hotel Marriott pe unde din cate stiu ai trecut si tu inainte sa preiei rolul de Prima Amanta a lui El Lider Maximo cum se credea taranusul !

Intreaba l cand mai vorbesti cu el , daca si aduce aminte cand am plecat impreuna la Braila cu masina mea pentru o conferinta judeteana eu fiind deputat de Braila si el in acel moment secretar general al PSD , unde si la cine m a rugat sa l duc dupa acea sedinta de partid sa innopteze in Braila si de unde l am si preluat in dimineata urmatoare pentru a ne reintoarce in Bucuresti ?! …”, scrie pe blogul său fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat pentru corupție și fugit în Republica Moldova.

„Dar nu i bai Irinuca , tu esti linistita si multumita ca din banii incasati din spagi ,cel care mi a luat locul la sectorul 5 (sustinut de Livache) ,Daniel Florea ti a facut cadou un BMW seria 5 imediat dupa ce ai avut acel accident in 2017 si ti ai avariat destul de serios fostul autoturism de aceeasi marca !
Asa ca nu mai induce opinia publica in eroare strigand ca pe iubitul tau il doare spatele si are probleme la coloana cand stim bine ca el ca politician nu a avut niciodata coloana vertebrala !”, mai scrie cel care amenință cu publicarea unui nou volum de dezvăluiri.

Țiitoarea lui Dragnea, revoltată că ANP nu i-ar permite fostului lider PSD să își trateze afecțiunile medicale: „Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile și este lăsat să se chinuie?!”

Țiitoarea lui Liviu Dragnea a postat, pe contul său de Instagram, o reacție față la explicațiile Administrației Naționale a Penitenciarelor la acuzațiile că nu i-ar permite lui Dragnea să își rezolve problemele la coloană.

Într-o analiză pe textul declarației ANP, Irina Tănase reclamă faptul că, deși Dragnea a cerut voie sa meargă să își trateze afecțiunile medicale, nu i se permite. Mai mult, aceasta se plânge că fostului șef PSD nu îi este garantată demnitatea umană dacă este lăsat să se chinuie. „Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile și este lăsat să se chinuie?! Când nu interesează pe nimeni că de 3 luni tot face cereri și reveniri la cereri să i se permită să meargă la un specialist care îi cunoaște istoricul medical?!?” spune Tănase.

În aceeași postare, țiitoarea fostului șef PSD se întreabă retoric daca „răspunde cineva pentru aceste 3 luni în care nu s-a întâmplat nimic din punct de vedere medical”?

Și avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat, joi, că fostul lider PSD are probleme medicale la coloană și că starea s-a agravat. Ar fi vorba de mai multe hernii, în zona cervicală și în zona lombară.  Ea susține că retragerea de la muncă pe o perioadă nedeterminată din cauza interviului acordat la Realitatea Plus ar fi ilegală.

Context

Liviu Dragnea a fost audiat, marți, prin videoconferință, la Judecătoria Sectorului 5, în procesul prin care a contestat interdicția de a mai lucra la atelierul penitenciarului Rahova, dată după interviul apărut la postul de televiziune Realitatea Plus. Fostul lider social-democrat a intentat două procese Penitenciarului unde este încarcerat și care a dispus această măsură.

În timpul audierii de către judecător, Liviu Dragnea a susținut că nu știa de la început că acea conversație pe Skype cu fosta sa consilieră, actual jurnalist Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu va fi difuzată și că ulterior a fost informat. Mai mult, Dragnea susține că la discuție a asistat și țiitoarea, Irina Tănase, care era îmbrăcată în pijamale. În timpul videoconferinței, fostul șef PSD a purtat masca sub nas.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…