Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

De câteva zile, mediul online a fost luat cu asalt de Fulgy, fiul Clejanilor, și Bia Khalifa, despre care toată presa tabloidă afirmă că ar forma un cuplu, scrie protv.ro .

Cei doi s-au filmat și s-au pozat nu doar o dată atât pe TikTok, cât și pe Instagram, iar din imaginile postate reiese că Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani au o relație.

Printre postările din mediul online, Bia Khalifa s-a filmat inclusiv în casa lui Fulgy, afirmând că acesta a plecat și ea a rămas singură, făcând totodată un apel la acesta să se întoarcă. Iar în alte clipuri video, cei doi par foarte intimi!

După apariția imaginilor incendiare în mediul online, fanii l-au întrebat pe Fulgy de la Clejani dacă se va apuca și el de OnlyFans și dacă va produce conținut indecent alături de Bia Khalifa.

„Ai făcut conținut cu Bia?”, l-a întrebat un fan pe Fulgy, iar acesta a răspuns imediat: „Așteptăm transferul, că este în mai multe tranșe. Nu e așa ușor de virat 2.500.000 de euro”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

2 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

3 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

4 VIDEO Priviți cum arată în realitate! / Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

5 Cazul Ianis Hagi, o „boală cronică“ în România: „În Germania, nu vezi așa ceva!“