Furtul e în gena PSD! Ponta a copiat numele propriului partid și sloganul de la alegeri de pe un grup de Facebook

Furtul e în gena PSD! Ponta a copiat numele propriului partid și sloganul de la alegeri de pe un grup de Facebook

Ioan Schiau e din Alba Iulia. De aproape 30 de ani, e stabilit în Italia, unde e implicat în activitățile comunității de români, dar e și unionist convins, asa că îl interesează absolut tot ce se întamplă în Republica Moldova. Iar în Italia organizează și ia parte la aproape toate evenimentele cu moldoveni.

“Nu cred în coincidențe”

Pe 24 februarie 2015 a înființat, pe Facebook, un grup numit Pro Romania=Pro Europa! Grupul are aproape 9.000 de membri. Ioan Schiau a fost foarte surprins când Victor Ponta și-a înscris partidul sub numele Pro Romania, iar acum își face campanie cu sloganul “Pro Romania=Pro Europa!”, adică exact numele grupului de pe Facebook înființat de românul din Italia. “Nu cred în coincidențe. Prea mare asemănarea între numele, sloganul partidului și grupul meu” – a declarat Ioan Schiau, pentru Newsin.

Cu atât mai mult cu cât Corina Crețu, comisar european pentru politică regională și numărul doi pe listele la europarlamentare din partea Pro Romania, este de ceva vreme membră în acest grup, la cererea ei, precizează Ioan Schiau. El nu vrea nimic de la Victor Ponta sau de la partid, doar, eventual, scuze că folosesc numele grupului său de pe Facebook, înființat cu mult înainte de apariția noii formațiuni politice.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „M-au sunat de la bancă să spun de unde provin banii” / Câți bani încasează lunar Bianca Drăgușanu

3 ULTIMA ORĂ Răzbunare în stil mafiot! Atacul s-a produs pe șoseaua București-Ploiești

4 Închisoare pe viață pentru o crimă oribilă / Filmul jafului ratat soldat cu moartea unui om de afaceri extrem de…

5 VIDEO Geoană, filmat după ce s-ar fi urcat băut la volan. Poliția Rutieră a deschis o anchetă