Fuundașul Mario Camora (36 de ani) a fost accidentat în partida Dinamo - CFR Cluj

Fuundașul Mario Camora (36 de ani) a fost accidentat în partida Dinamo - CFR Cluj

Mario Camora de la CFR Cluj a ieșit accidentat în minutul opt al partidei disputate cu Dinamo, la scorul 0-0, acuzând dureri la coapsa piciorului drept, scrie Agerpres.

Mario Camora FOTO: Sportpictures

Mario Camora a început meciul de pe Arena Națională în minutul 6, fotbalistul cu dublă cetățenie, portugheză și română, a primit o plasă de la Ziv Morgan, coechipierul său, dar căpitanul CFR nu a putut să continue acțiunea și a trimis balonul în afara terenului.

Camora s-a întins gazon unde a primit îngrijiri medicale. După ceva timp, căpitanul CFR Cluj s-a ridicat și a făcut mai multe mișcări de stretching, pentru a-și da seama dacă poate continua partida.

Apoi, apărătorul s-a întins pe gazon și a primit îngrijiri medicale. După mai puțin de un minut, fotbalistul s-a ridicat și a făcut mai multe mișcări de stretching, pentru a-și da seama dacă poate continua partida.

Antrenorul CFR Cluj l-a înlocuit pe Camora cu tânărul M atei Ilie. Primul verdict al medicilor: Mario Camora, out de la echipa națională Primul verdict al medicilor: Mario Camora, nu va juca o perioadă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat