Gérard Depardieu acuză justiția franceză că a provocat moartea fiului său Guillaume

Gérard Depardieu acuză justiția franceză că a provocat moartea fiului său Guillaume

Actorul francez Gérard Depardieu a afirmat într-un interviu recent că justiția franceză i-a ucis fiul, relatează huffingtonpost.fr. Conform interviului publicat de "The Daily Beast" la 20 septembrie, actorul critică dur sistemul judiciar francez și îl atacă personal pe judecătorul care l-a condamnat pe Guillaume Depardieu la închisoare în 1988.

Potrivit declarațiilor sale, condamnarea lui Guillaume Depardieu, în 1988, la vârsta de 17 ani, pentru consum, import și trafic de heroină, pentru care a petrecut trei ani în spatele gratiilor, a fost ceva personal. "M-a atacat pe mine prin intermediul fiului meu și, dacă ar fi putut, mi-ar fi pus mie cătușele", a acuzat actorul în vârstă de 68 de ani.

Condamnat în 2003 pentru că a tras cu arma după o altercație cu un fan, apoi în 2008 pentru conducere în stare de ebrietate, Guillaume Depardieu a murit în același an din cauza unei pneumonii conjugate cu o infecție contractată în 1995 în urma unui grav accident de motocicletă.

"Am supraviețuit tuturor acestor lucruri", a spus Gérard Depardieu despre etapele dificile din viața lui, printre care și moartea fiului său. "Și pentru că am supraviețuit am fost mereu liber (...) Pot spune ceea ce vreau chiar dacă mă înșel. Dar nu sunt violent. Îi respect pe oameni, chiar dacă uneori sunt furios pe ei. Dar nu furia mă face să vreau să omor pe cineva", a mai spus celebrul actor francez.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 „Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani” / Surprinzătoarele dezvăluiri despre originea etnică a lui Cristi Borcea