Gabi Balint a fost operat pe inimă în urma unui infarct suferit vineri seara

Gabi Balint a fost operat pe inimă în urma unui infarct suferit vineri seara

Fostul fotbalist Gabi Balint (56 de ani) este internat la Spitalul C.C.  Iliescu,  acolo unde a fost operat după ce a suferit un infarct. Balint a fost deja operat și i s-au pus trei stenturi la inimă.

Gabi Balint a mers aseară la o clinică privată pentru investigații după ce i s-a făcut rău, transmite Digi Sport. Acolo i s-a spus  că a suferit un infarct astfel că fostul jucător al Stelei București a fost internat la Institutul de Urgență  pentru Boli Cardiovasculare ”C.C. Iliescu”, unde i s-au implantat trei stenturi.

Starea lui Gabi Balint este stabilă, după operație el reușind să stea de vorbă cu familia sa.

Balint a jucat la Steaua București în perioada 1980-1990, echipă cu care a câștigat Cupa Campionilor  Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987). În 34 de selecții la echipa națională, Balint a marcat de 14 ori.

Intrat în antrenorat, Gabi Balint a antrenat FC Bihor, Sportul Studențesc, Sheriff Tiraspol, Politehnica Timișoara, naționala Moldovei, FC Vaslui și U Craiova.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria