Gabriela Firea propune rechemarea în PSD a puciștilor anti-Dragnea sau o alianță cu Pro România

Gabriela Firea propune rechemarea în PSD a puciștilor anti-Dragnea sau o alianță cu Pro România

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marți că în conducerea PSD trebuie făcută curățenie și a propus ca puciștii anti-Dragnea excluși anul trecut din partid – Marian Neacșu, Adrian Țuțuianu sau Ion Mocioalcă – să fie rechemați în partid sau, în caz contrar, social-democrații să facă o alianță cu Pro România, partidul lui Victor Ponta, relatează G4Media.
 
„Categoric da, le fac o invitaţie personală, prietenească, pentru că CEx-ul este cel care va decide până la urmă şi reînscrierea şi rechemarea colegilor noştri în PSD aşa este normal. Marian Neacşu este un om extrem de valoros, a fost unul dintre cei mai buni secretari generali, pe timpul domniei sale partidul a fost unit şi nu dezbinat şi a fost bine reprezentat. La fel şi domnul Mocioalcă, domnul Ţuţuianu şi ceilalţi colegi din partid care au avut de suferit de pe urma faptului că au semnat acea scrisoare”, a declarat Firea, întrebată dacă cei care au semnat scrisoarea anti-Dragnea ar trebui să se reîntoarcă în PSD.

„Dacă nu se va decide ca aceşti colegi să se întoarcă în PSD atunci să se stabilească o alianţă între PSD și Pro România. E o dorinţă a mea nediscutată cu ceilalţi colegi din CEx. E normal să existe nişte întâlniri şi să se stabilească o strategie. Nu vreau să o iau eu înaintea deciziei lor, eu îmi exprim o decizie personală”, a mai spus Firea, întrebată dacă ar fi posibilă o colaborare între PSD şi cei de la Pro România. 

Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu au fost excluși anul trecut din PSD după ce au semnat o scrisoare prin care cereau demisia lui Liviu Dragnea de la șefia partidului. Cei doi s-au înscris ulterior în Pro România, partidul lui Victor Ponta care a aspirat aproximativ 20 de parlamentari de la PSD.

Gabriela Firea, și ea semnatară a scrisorii, a pierdut toate funcțiile din partid, fiind trasă pe linie moartă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

2 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

3 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 A comis-o! Un sfârc nărăvaș a sărit din cupa sutienului Biancăi Drăgușanu!