Gabriela Firea propune rechemarea în PSD a puciștilor anti-Dragnea sau o alianță cu Pro România

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marți că în conducerea PSD trebuie făcută curățenie și a propus ca puciștii anti-Dragnea excluși anul trecut din partid – Marian Neacșu, Adrian Țuțuianu sau Ion Mocioalcă – să fie rechemați în partid sau, în caz contrar, social-democrații să facă o alianță cu Pro România, partidul lui Victor Ponta, relatează G4Media.
 
„Categoric da, le fac o invitaţie personală, prietenească, pentru că CEx-ul este cel care va decide până la urmă şi reînscrierea şi rechemarea colegilor noştri în PSD aşa este normal. Marian Neacşu este un om extrem de valoros, a fost unul dintre cei mai buni secretari generali, pe timpul domniei sale partidul a fost unit şi nu dezbinat şi a fost bine reprezentat. La fel şi domnul Mocioalcă, domnul Ţuţuianu şi ceilalţi colegi din partid care au avut de suferit de pe urma faptului că au semnat acea scrisoare”, a declarat Firea, întrebată dacă cei care au semnat scrisoarea anti-Dragnea ar trebui să se reîntoarcă în PSD.

„Dacă nu se va decide ca aceşti colegi să se întoarcă în PSD atunci să se stabilească o alianţă între PSD și Pro România. E o dorinţă a mea nediscutată cu ceilalţi colegi din CEx. E normal să existe nişte întâlniri şi să se stabilească o strategie. Nu vreau să o iau eu înaintea deciziei lor, eu îmi exprim o decizie personală”, a mai spus Firea, întrebată dacă ar fi posibilă o colaborare între PSD şi cei de la Pro România. 

Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu au fost excluși anul trecut din PSD după ce au semnat o scrisoare prin care cereau demisia lui Liviu Dragnea de la șefia partidului. Cei doi s-au înscris ulterior în Pro România, partidul lui Victor Ponta care a aspirat aproximativ 20 de parlamentari de la PSD.

Gabriela Firea, și ea semnatară a scrisorii, a pierdut toate funcțiile din partid, fiind trasă pe linie moartă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

4 Veste devastatoare pentru PSD: Între 25-30% din electoratul tradițional al partidului nu se va prezenta la vot…

5 Raport intern / Femeia vaccinată cu serul anti COVID Oxford-Astra Zeneca a făcut mielită transversă