Gabriela Firea umilită în CEX cu xeroxuri ale SMS-urilor şi WhatsApp-urilor de pe 10 august!

Gabriela Firea umilită în CEX cu xeroxuri ale SMS-urilor şi WhatsApp-urilor de pe 10 august!

Eu am fost întotdeauna un om al dialogului, dar la cum s-au pus astăzi lucrurile în discuţie şi la cum a fost regia cu doamna Dan - care a scos din dosar xeroxuri cu SMS-uri şi WhatsApp-uri, convorbiri particulare între doamna prefect şi un domn secretar de stat, adică totul a fost atât de bine pus la punct şi regizat - şi nu vrea să renunţe la domnia sa, încât clar că acum e o breşă pur şi simplu între noi", a menționat Firea, referindu-se la relația actuală cu Liviu Dragnea.

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei și vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, a cerut sâmbătă la întâlnirea CEX retragerea sprijinului politic pentru Ministrul de Interne Carmen Dan, cerere respinsă cu majoritate covârșitoare de voturi. Sursele spun că Gabriela Firea a fost singura care a votat pentru retragerea sprijinului politic.

Firea afirmat că are o relaţie "tensionată" cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, precizând că există "o breşă" între ei din cauza faptului că liderul social-democraţilor nu doreşte "să renunţe" la ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Totodată, Firea a precizat că rezolvarea acestei situaţii depinde mult şi de Liviu Dragnea.

Sursa: Agerpres


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”