Gâdea și-a dat cu tesla-n coaie!/Cum s-a fâsâit bomba bombelor la Antena 3, demontată chiar de Badea, Ciuvică și Cristoiu

Gâdea și-a dat cu tesla-n coaie!/Cum s-a fâsâit bomba bombelor la Antena 3, demontată chiar de Badea, Ciuvică și Cristoiu

Epic fail în campania de linșaj a lui Nicușor Dan la Antena 3. Oana Zamfir a prezentat, joi seara, un interviu cu un presupus reprezentant legal al unor proprietari, care a susținut, cu vocea distorsionată pentru a nu fi recunoscut, că Asociația lui Nicușor Dan ar fi făcut o acțiune în instanță împotriva unui dezvoltator imobiliar pentru a obține bani și apartamente. O poveste încâlcită și prost pusă în scenă, cu numele fostului ministru al justiției, Valeriu Stoica, târât în poveste pentru mai multă credibilitate.

Interviul nu i-a convins însă nici măcar pe invitații din studio. Primul care i-a spus Oanei Zamfir că ”n-a ieșit de data asta” a fost Ion Cristoiu, care i-a făcut praf înregistrarea. Mirce Badea s-a enervat că interlocutorul n-are curaj să-și asume identitatea și se ascunde sub anonimat iar Mugur Ciuvica s-a arătat sceptic că noile dezvăluri vor avea vreun impact. I-a rămas lui Adrian Ursu sarcina ingrată de a salva onoarea postului, și să proclame că, pe fondul fricii generale de Nicușor Dan și de presupusa protecție de care se bucură, ”orice voce, fie ea și distorsionată, este de aplaudat”.

O frază care suprinde perfect esența Antenei 3. Bomba bombelor s-a fâsâit joi seara imediat după detonare. Mega-dezvăluirea împotriva lui Nicușor Dan a mirosit atât de urât, încât până și Cristoiu, Badea și Ciuvică au simțit nevoia să-și ducă mâna la nas în direct. Iar dovada lipsei totale de credibilitate a așa-zisei dezvăluiri a venit tot de la Antena 3: postul lui Voiculescu nu a mai difuzat vineri nici o știre despre ”bomba – bombelor” de joi noapte., scrie G4Media.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

2 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

3 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

4 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

5 Primele semne ale apropierii dintre PSD și USR PLUS