Gafă a președintelui Biden: L-a comparat pe Pele cu David Beckham

Gafă a președintelui Biden: L-a comparat pe Pele cu David Beckham

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a comis o gafă de proporții, comparându-l pe Pele cu David Beckham, în omagiul pe care i l-a adus fostului mare fotbalist brazilian, care a decedat joi, conform cotidianul belgian Le Soir.

Președintele american a transmis un mesaj ca urmare a morții lui Pele Foto: Getty

Numeroase personalităţi politice au reacţionat în urma morții lui Pele, considerat cel mai mare fotbalist din timpurile. Preşedintele SUA a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care apare discutând pe stadion cu fostul mare fotbalist. Internauţilor le-a atras atenţia mesajul care însoţeşte această fotografie, conform Agerpres. Preşedintele american îi pune pe picior de egalitate pe Pele şi David Beckham. „Înainte de Messi, Ronaldo, Beckham, a fost Pele", a scris el.

Fostul internaţional englez a fost un jucător foarte mare, însă este departe de a fi marcat istoria acestui sport aşa cum a putut s-o facă Pele. Sau cum au făcut-o Diego Maradona sau Johan Cruyff, care au fost uitaţi în acest scurt mesaj.

Poate că pentru preşedintele Statelor Unite ar fi fost mai bine ca mesajul său să fie recitit de alţi iubitori ai fotbalului înainte de a fi postat pe reţelele de socializare, scrie Le Soir.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Ce se întâmplă în China?

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990