Gagica asta a fost arestată pe aeroportul Heathrow după ce a încercat să plece în Dubai cu două milioane de lire în numerar

Gagica asta a fost arestată pe aeroportul Heathrow după ce a încercat să plece în Dubai cu două milioane de lire în numerar

O femeie britanică ar putea petrece până la 14 ani în închisoare după ce a încercat să iasă din țară cu 2 milioane de lire sterline ascunse în mai multe valize, relatează Business Insider.

Tara Hanlon, în vârstă de 30 de ani, a fost reținută de autoritățile britanice pe aeroportul Heathrow din Londra după ce agenții vamali au descoperit banii în cinci valize ale acesteia, potrivit The Sun, femeia încercând să plece din Londra în Dubai.

„Aceasta este cea mai mare captură individuală de numerar realizată la graniță până acum în 2020 și sunt încântat de eforturile ofițerilor vamali”, a declarat Chris Philp, secretarul de stat pentru imigrație.

„Prevenirea exportului de numerar nedeclarat din Regatul Unit este un pas vital în combaterea organizațiilor criminale”, a adăugat acesta.

Tara Hanlon a fost pusă sub acuzare pentru spălare de bani și va rămâne în arestul poliției până la prima apariție în fața instanței de luna viitoare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră