Gala Mihai Neșu: victorie pentru echipa lui Hagi. Banii strânși vor fi donați centrului de recuperare

Gala Mihai Neșu: victorie pentru echipa lui Hagi. Banii strânși vor fi donați centrului de recuperare

Gala Mihai Neșu, în fapt un eveniment caritabil organizat în vederea strângerii de fonduri pentru finalizarea complexului de recuperare neuromotorie „Sfântul Nectarie” din Oradea, s-a desfășurat joi pe arena "Arcul de Triumf".

Mihai Neșu are proiecte mari, chiar dacă e paralizat de la gât în jos. Foto Arhivă Adevărul

România All Stars a învins FIFPro Europe cu 3-2, într-un meci în care foste vedete ale țării s-au înfruntat cu staruri mondiale. Echipa antrenată de Gică Hagi s-a impus prin golurile lui Florin Cernat (dublă) și Florin Lovin, în timp ce pentru oaspeți au punctat Marios și Gigel Bucur.

Partida a adus un duel interesant, între fostul antrenor al FCSB Nicolae Dică și actualul tehnician al formației roș-albastre, Elias Charalambous. Românul i-a strecurat mingea printre picioare adversarului său cipriot, spre încântarea spectatorilor din tribună. Cei doi s-au îmbrățișat după fază.

Nicolae Dică joacă bine deși s-a retras de ceva vreme. Foto Sportpictures

Nicolae Dică joacă bine deși s-a retras de ceva vreme. Foto Sportpictures

A fost o partidă cu de toate, dacă ne gândim că fostul stelist Petre Marin a reușit ”performanța” de a fi eliminat de pe teren în urma unui fault dur la Robert Pires, celebrul fost atacant al lui Arsenal Londra.

Mihai Neșu nu a fost prezent la eveniment , dar a transmis un mesaj, de la Oradea: „Bună dragi prieteni! Vă transmit cu drag acest video, fiindcă din păcate nu pot ajunge la eveniment. Vă mulțumim din suflet tuturor celor ați organizat și v-ați luat din timp ca să ajutați așa de mult. Sperăm să ne vedem cât de curând cu altă ocazie”.

Copiii s-au bucurat de spectacolul vedetelor

În tribune s-au aflat circa 2.000 de spectatori, în majoritate copii de la centrele de juniori. Lucru care l-a îmbucurat pe Gică Hagi, care a declarat la final: ”A fost pentru Mihai, un băiat extraordinar . Are o putere incredibilă. E un exemplu pentru toți. A suferit atât, dar are puterea să facă ceva și pentru alții. Bravo lui. Toată stima. Voi încerca să fiu mereu lângă el. Ne-am petrecut o după-amiază frumoasă. Ne bucură că au fost mulți copii în tribună”.

Finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, a cumpărat 1.000 de bilete, jumătate dintre acestea fiind date către jucătorii de la Centrul de Copii și Juniori. La fel a făcut-o și antrenorul Cosmin Olăroiu, tichetele fiind direcționate către tineri jucători.

Partida a fost arbitrată de Ovidiu Hațegan, care n-a mai condus vreun meci oficial martie 2022, când a suferit un infarct.

România All Stars

Prima repriză: Cernea - Ogăraru, Goian, Lovin, Raț - S. Paraschiv, Ov. Petre, Cernat, Boștină - Dică, Dănciulescu

A doua repriză: Lobonț - Maftei, Ghionea, Cânu, P. Marin - B. Pătrașcu, Lovin, Cernat, Neaga - D. Niculae, Dică

Antrenor: Gică Hagi

FIFPro Europe

Prima repriză: Mucha - Hulubei, Hanstveit, Urbano, Rada - Klimavicius, Marios - Smolarek, Paiva, Pires - Aganzo

A doua repriză: Blazic - Didic, Kumbeu, Poedica - Stassin, Marios - Mamo, Autio, Charalambous - G. Bucur, Maris

Antrenor: Spiros Neofytides

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...