Galați: Bacurile traversează Dunărea din două în două ore

Galați: Bacurile traversează Dunărea din două în două ore

Bacurile care traversează Dunărea de pe malul gălățean pe cel tulcean și-au reluat orarul regulat circulând însă din două în două ore, și nu din jumătate în jumătate de oră, în condiții normale, au declarat duminică reprezentanții Navrom Bac Galați.

Potrivit acestora, cele două bacuri mari care traversează Dunărea de pe malul gălățean pe malul tulcean circulă din două în două ore în intervalul orar 6.00-22.00, după ce vineri, circulația bacurilor a fost suspendată din cauza viscolului, iar sâmbătă circulația a fost neregulată, din cauza condițiilor meteo dar și a lipsei de pasageri, pentru că drumurile către municipiul Tulcea erau impracticabile. Duminică, bacurile circulă cu greutate, pentru că pe Dunăre au început să curgă sloiuri de gheață.

Cât privește traficul rutier, potrivit Prefecturii Galați, DN 24 D rămâne închis circulației, iar pe alte două drumuri naționale există restricții de trafic de mare tonaj, 7,5 tone, DN 26 Galați — limita cu județul Vaslui și DN 26 A Oancea — Vama Oancea. De asemenea, 15 drumuri județene sunt închise.

Zeci de abonați ai Electrica Galați din localitatea Hanu Conachi nu primesc energie electrică, din cauza a 70 de deranjamente individuale și a unuia colectiv.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”