Galaţi: Centrul de vaccinare drive-thru îşi mută activitatea la Patinoarul din municipiul reşedinţă

Galaţi: Centrul de vaccinare drive-thru îşi mută activitatea la Patinoarul din municipiul reşedinţă

Centrul de vaccinare drive-thru, amenajat de Primăria municipiului Galaţi în parcarea unui mall, îşi mută activitate în incinta Patinoarului, având în vedere scăderea temperaturilor, informează, marţi, Biroul de presă al municipalităţii.

Potrivit sursei citate, la Patinoarul din Galaţi vor fi două fluxuri de vaccinare pentru administrarea serurilor Pfizer şi Moderna, programul fiind zilnic între orele 8,00-20,00.

În perioada 9 mai - 26 septembrie, în care centrul de vaccinare drive-thru a funcţionat în parcarea Shopping City, s-au administrat în total 27.481 de doze de vaccin.

Al doilea centru de vaccinare amenajat de Primăria municipiului Galaţi la Sala Sporturilor are două fluxuri de vaccinare pentru Pfizer şi unul pentru Johnson & Johnson, iar programul va fi zilnic între orele 8,00-20,00.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Galaţi au fost vaccinate 395 de persoane, dintre care 334 cu prima doză şi 61 cu rapel.

Până în prezent, numărul total de doze de vaccin administrate, începând cu data de 4 ianuarie 2021, la nivel judeţean este de 226.879. Numărul total al persoanelor din judeţul Galaţi care au primit şi a doua doză este de 102.621. Alte 3.132 persoane au primit doar prima doză de vaccin anti SARS-CoV-2.

Totodată, 18.505 de persoane au fost imunizate cu vaccin Janssen, doză unică. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 Așa o fi?

4 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

5 Poza asta spune tot...