Galați: Doi morți și trei răniți într-un accident în care au fost implicate două autoturisme și o căruță

Galați: Doi morți și trei răniți într-un accident în care au fost implicate două autoturisme și o căruță

Două persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, în noaptea de luni spre marți, în stare critică la Spitalul Municipal din Tecuci, după ce o căruță, un Mercedes Vito și un BMW au intrat în coliziune între localitățile gălățene Barcea și Drăgănești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, Eugen Chiriță, în urma coliziunii dintre cele trei vehicule au rezultat cinci victime, dintre care doi, o femeie de 19 ani și un bărbat de 25 ani, au decedat.

"Cele două victime din autoturism au fost găsite în stop cardiorespirator, încarcerate. S-a intervenit cu echipajul de descarcerare și cu echipajele SMURD și s-a făcut resuscitarea victimelor timp de o oră, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Celelalte trei victime, trei tineri de 19, 25 și 36 de ani, au suferit multiple fracturi deschise și au fost transportate la Spitalul din Tecuci", a precizat Chiriță.

Din primele cercetări se pare că șoferul BMW-ului ar fi vrut să depășească atelajul, care nu era semnalizat, l-a acroșat și s-a ciocnit violent de mașina Mercedes. Cei doi decedați sunt din BMW.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

AGERPRES/(A, AS — autor: Dan Paic, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…